Menu
Gildia Pióra na Patronite

tylko u nas, tylko w HD!

Fetysz.....
wypadek... oglądadztwo.. moim fetyszem.
Oglądam żużel, i czekam na wypadek,
oglądam boks i czekam aż...
szkoda..lekarz nie był potrzebny.
Widzę jak pędząca metalowa puszka uderza w drzewo i koziołkuje,
kierowca i pilot nie żyją....
ani to szczęście ani pech... bo
ja żyję...między pracą, piwem i kablówką,
ja żyję.
Taki, oto mój fetysz na eurosporcie hd... ah !
Odpadki do obejrzenia na eurożycie hd* .

*powtórki codziennie po północy.

6400 wyświetleń
62 teksty
2 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!