Menu
Gildia Pióra na Patronite

Ona i On

Facet to świnia ale kobieta to suka
Oboje warci siebie, jedno w drugim czegoś szuka
On raczy ją pocałunkiem, by usta zamknęła
Ona pragnie tej chwili wiecznie, nie tylko teraz

Nierozważna romantyczka, bliskości pragnąca
Brak jej słów, by powiedzieć jak bardzo kocha
Tak krucha, delikatna a zarazem podstępna
On naiwny, lgnie do niej, gdyż jest tak piękna

Jej urokiem omamiony, jak we śnie bohaterski
Otula ją ramieniem mocnym, choć sam jest niewielki
Oddał by wszystko, za chwilę szczęścia dla niej
Za uśmiech pełen słodyczy, w zamian za uznanie

Tylko jedno jej słowo i zdobywa pół świata
Wszystko tylko dla niej, by pokazać ile jest warta
Ona jest jego natchnieniem i choć tego nie docenia
On nie zna słów, by okazać swoje uwielbienia.

43 926 wyświetleń
514 tekstów
20 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!