Menu
Gildia Pióra na Patronite

Na kogo wypadnie na tego śmierć

Entliczek mętliczek
W głowie po słowie
Zielony trawniczek
Po twojej namowie
Pożyczony rozumek
Swojego wciąż brak
Kilka zadumek
I dymu zły smak

Entliczek mętliczek
W głowie kolejny
Mleczny strumyczek
I kacyk niedzielny
Podana dłoń twoja
Pomocna od tak
Łapie paranoja
Przez zielony krzak

Entliczek guziczek
Reset potrzebny
I w nosek pstryczek
Również niezbędny
Dałeś nadzieje
I nowe szanse
Diabeł się śmieje
Wyczuł tę farsę

24 654 wyświetlenia
261 tekstów
49 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!