Menu
Gildia Pióra na Patronite

egoiści

egoiści
gatunek ludzki
ze łzami w oczach
mówią dużo
niszczą mury
bo boli
bo nie dają rady

zarażają
drugą osobę
łzami w oczach
kłuciem w klatce
bo ci bezradni
bo co zrobić

egoiści

dlaczego to robimy
krzywdzimy innych
swoimi
potworami z przeszłości

7457 wyświetleń
85 tekstów
17 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!