Menu
Gildia Pióra na Patronite

Dźwięk rozpaczy tka
tęsknoty rozdział
wpisany w nas
rozpala się znów.

Ogień rozprzestrzenia się
gnany przez wspomnienia
spalając się w cierpienie
na obrzeżach obojętności.

Popiół jak malowany
rozwiewa szczęścia wiatr
skrywany pod niebem
pełnego szklanych gwiazd.

147 651 wyświetleń
2018 tekstów
322 obserwujących
  • zapach_bzu

    19 October 2017, 19:52

    :)

  • Cris

    19 October 2017, 13:46

    Zatrzymuje :)

  • LiaMort

    18 October 2017, 20:45

    Dziękuję. :)

  • Adnachiel

    18 October 2017, 20:39

    Piękny!