Menu
Gildia Pióra na Patronite

Powoli się rozdzielam na nie moje

dźwięk
dla sprawdzenia
by powiedziano kolejne
nic ważne

jak obojnaki na podniebieniu
powoli rozdzielam się

a przecież jestem
kiedy mnie nie ma
(05.12.2012)

53 626 wyświetleń
414 tekstów
159 obserwujących
  • awatar

    17 December 2012, 19:47

    choć jestem już całkiem mnie nie ma
    brzmi obojniacko mniej

  • Ruska-love

    17 December 2012, 18:25

    Jestem kiedy mnie nie ma...
    Daje powód do rozmyślań ...