Menu
Gildia Pióra na Patronite

dźwięki

Dziwne uczucie.
Pare dżwięków,
a tyle uczuć.

Rzeka kończąca się wodospadem.
Koniec czy początek.
amor et tragoedia ?

Pomyśl.
Słyszysz?
Tak to cisza.
To wyczerpanie.
To rezygnacja.

5767 wyświetleń
22 teksty
2 obserwujących
  • Myffa90

    15 November 2011, 19:13

    Jesteś zbyt łaskawy Szymek :)

  • 15 November 2011, 17:44

    Może bardziej gejzerem niż "wodospadem";)

  • Myffa90

    14 November 2011, 22:47

    A cóż to za "dżwięki".