Menu
Gildia Pióra na Patronite

nad dachami Florencji

dziura w sercu ma jego kształt
choć to słowa raniły
niszcząc moją pewność siebie

choć wszystko przebrzmiało
blizny zostały

znów szukam siebie

jeśli nie odnajdę
rozrzuć mój popiół
nad dachami Florencjii

feniksem nie jestem

135 883 wyświetlenia
1633 teksty
240 obserwujących
  • motylek96

    30 May 2014, 18:51

    Nieraz wydaje mi się, że już wyczerpałam przydział reinkarnacji.

    Słonecznego weekendu:)

  • RoxyRox

    28 May 2014, 14:16

    Feniksem nie... Ale może jakaś reinkarnacja, coś... :D
    Fajny wiersz, pozdrawiam ciepło :)