Menu
Gildia Pióra na Patronite

Noc

dziś znów noc się wtuli w nas skrzydłami swej czerni omota
..owionie..a ty pocałuj mnie jeszcze raz..
perło kwiaty wyczaruj na me usta i dłonie..
..i na me oczy w naszej ciemności schowane..
i na łzy które ronię okrutnie skrywane..

13 667 wyświetleń
116 tekstów
19 obserwujących
  • zlo282

    30 March 2012, 16:38

    ja was również pozdrawiam wietrznie..

  • Odchłań

    30 March 2012, 09:03

    miłość moja jest wschodem i zachodem południem i północą lecz potrzebuje czasu by stać się równikiem ...

  • Julka 10

    29 March 2012, 21:55

    Ty mi tu...języka nie pokazuj, bo jak na kolanko wezmę...:):):):)

    Nie wypowiem się, w tym miejscu odnośnie Waszych relacji...
    ale...wiesz, czasami człowiek najpierw gubi się sam w sobie, a dopiero w...innych:)

    Może to my gdzieś błąd popełniliśmy, którego ani znaleźć, ani zrozumieć nie potrafimy....obwiniając innych...

    I tak życzę Wam powodzenia, bo jeśli to taka piękna miłość była... przetrwa wszystko, każde Wasze pogubienie:):)

  • zlo282

    29 March 2012, 21:06

    skończyło się a miało wiecznie trwać..:P

  • zlo282

    29 March 2012, 21:03

    Julia już nie jestem z Natalia wiec czarów nie będzie:)

  • Julka 10

    29 March 2012, 20:32

    "...perło kwiaty wyczaruj na me usta i dłonie.."

    Każdy by tak chciał....ale na takie perły trzeba sobie zasłużyć :):):)

    Sebuś...wiesz, że...żartuję :):):)
    .
    Trzymaj się Ty, tej swojej Natalki, a Ona cały najpiękniejszy bukiet sobą... Ci...wyczaruje :)

  • zlo282

    29 March 2012, 16:01

    a dziękuje Aniu za mile słowa..