Menu
Gildia Pióra na Patronite

Wielkanoc

Dziś zanosimy przed Twoje ołtarze
Haniebne ciemnych gardeł wołanie
Same obelgi,bluźnierstwa potwarze
Ciebie prosimy,nie słuchaj nas Panie

Czemuś nas opuścił,ciągle krzyczymy
I słychać tylko gniewne sarkanie
Przecież jesteśmy,kochamy,wierzymy
Ciebie prosimy,nie słuchaj nas Panie

A Ty na krzyżu znowu umierasz
Stoimy patrząc z niedowierzaniem
Znów nasze grzechy z sobą zabierasz
Uczysz nas życia swym Zmartwychwstaniem

47 981 wyświetleń
592 teksty
92 obserwujących
  • PetroBlues

    24 April 2011, 21:20

    Dziękuję kochani:) Mokrego dyngusa:))