Menu
Gildia Pióra na Patronite

Moje wspomnienie

Dziś zachód słońca znaczy tak wiele
lecz rzeczy które znam nigdy nie dotknę
Co dobre tak długo idzie
lecz szybko mija
szybko odchodzi
I czuję tą pustkę w środku
Czy tej lekcji znów muszę uczyć się na pamięć?
Czy ta lekcja jest moim szczęściem?
porażką?
Czy kolejny dzień zacznie się tak samo?
Dziś zachód słońca znaczy tak wiele
lecz rzeczy które znam nigdy nie dotknę
To co mi zostaje gdy nie mogę dotknąć?
Wspomnienia w mojej głowie
dobre i złe chwile które chowam w sercu
pamiątki,zdjęcia schowane w szafie
i uczucie do kogoś kto kocha lub nienawidzi
Nie oddam się tęsknocie
Nie oddam czasu żeby umarł
Nie oddam moich wspomnień
mojej wiary
Niech pochłonie mnie zachód słońca
i daleko na horyzoncie
ujrzę Cie
trzymając moją dłoń
żeby w tym wszystkim nie pogubić się
https://www.youtube.com/watch?v=x59X-mynNmM

14 694 wyświetlenia
98 tekstów
5 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!