Menu
Gildia Pióra na Patronite

W przeddzień

Dziś słońce oświetla kamieniem pokryte postacie
Pamięć piętrzy przeddzień porządków
Tych chwil urwanych tchnieniem ostatnim

Rozwiane liście niczym płachta
Pokrywają pożółkłe ostatnie wspomnienia
Tych wszystkich których krok gdzieś za nami

Zadumę przybliżamy o Nich wszystkich
Którym nie przyszło dumać
Tak jak nam dzisiaj i za każdym razem gdy światło pamięci stawiamy

99 872 wyświetlenia
1101 tekstów
40 obserwujących