Menu
Gildia Pióra na Patronite

Skrzaty

Wstałam rano
życie kochałam
wiatr rozwiewał włosy
słońce poranne raziło w oczy
stopy zbrudziłam
w piaszczystych lasach
kwiaty muskały ciało
zapach trawy pieścił czule
uśmiech zlewał się
ze śpiewem ptaków
i szelestem skrzatów
bo tak kochałam...
jestem bezimienna
twoja zapomniana...

52 498 wyświetleń
642 teksty
48 obserwujących
  • Elizabetta

    30 March 2012, 18:25

    Ach jaka cudna myśl:))) zabieram i uśmiech zostawiam:)

  • LiaMort

    8 April 2011, 00:21

    tak troszeczkę oh lol..xD

    "Uważaj, bo jeśli przechlapiesz u słoneczka to ci przygrzeję."

    hihi..xD:D

  • LiaMort

    8 April 2011, 00:14

    ja też..xD ;)