Menu
Gildia Pióra na Patronite

Historia

Dzisiaj opowiem Ci
swoją historię.
Chcesz?
To słuchaj.

Mała ja woła we mnie
"wracaj"
I chcę, chcę wrócić tam
Gdzie życie...
Życie nie było aż tak
Skomplikowane

Ja.
To moja historia.
To treść, którą rozumiem.
Ty trochę inaczej.

Oglądam się
Zbyt często
A przed sobą wyboje
Których nie widzę
Często się potykam
Bo to
Co za sobą mam

Wolę to
Choć nie chcę
I potykam się
Spadam

Ja.
Moja historia.

1761 wyświetleń
24 teksty
7 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!