Menu
Gildia Pióra na Patronite

Nie otworzę...

dzisiaj nie otworzą już drzwi
w szaleńczym tempie
nie skoczę już w nieznane
nieskromnie nabijając siniaków
z triumfem w oczach dziecka
które coś poznało
dzisiaj nie otworzę już drzwi
w szaleńczym tempie
po skromność...

21 819 wyświetleń
244 teksty
57 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!