Menu
Gildia Pióra na Patronite

wieczorowo i na dzień, bo śnić można póki serce nie zardzewieje

Dzisiaj jestem wyspą
światem zaklętym w ziarenku piasku
gwizdą jedną z miliarda

Opowieścią ust stęsknionych
dłoni szukających

Dzisiaj jestem tą
którą wyśnisz

135 882 wyświetlenia
1633 teksty
240 obserwujących
  • Cris

    20 February 2016, 14:33

    Wzajemnie miłego :)

  • motylek96

    20 February 2016, 11:18

    Cris miłego weekendu:)

  • Cris

    19 February 2016, 23:20

    Kobieta ze snu... :)