Menu
Gildia Pióra na Patronite

RR +++ 30.07.1994 +++

dzisiaj
dwadzieścia lat temu
przestało bić serce
lecz marzenia nie umarły
kolejny raz
te same słowa
i prosta melodia

marzenia tych
co na tą jedną czekają chwilę
dla której warto
tak bardzo warto
żyć ...

159 513 wyświetleń
1079 tekstów
54 obserwujących