Menu
Gildia Pióra na Patronite

dzisiaj czuję się lepiej
choć gorzej niż jutro
czuć się będę

najlepiej czuć się będę
kiedy ty usiądziesz obok
i poczuję eden

9244 wyświetlenia
94 teksty
0 obserwujących
  • silvershadow

    8 June 2017, 16:19

    Osobiście lepiej by mi się czytało:

    " dzisiaj czuję się lepiej
    choć gorzej niż jutro

    najlepiej
    kiedy usiądziesz obok
    poczuję eden "

    Co nie oznacza, że nie jest super. Pozdrowienia :)