Menu
Gildia Pióra na Patronite

Przemiana. Dzień miłości

Dzisiaj będę kochać
siebie

Spojrzę sobie w oczy
z miłością
Pokocham każdą
niedoskonałość
i słabość

Otulę się
czułą myślą
i ukocham
zaniedbane
serce

Od dzisiaj
już zawsze
będę kochać siebie

nie mniej niż
resztę świata

14 442 wyświetlenia
126 tekstów
32 obserwujących
  • miramija

    10 August 2015, 23:48

    Oj niełatwe to zdanie ale... trzeba próbować i chcieć :) pozdrawiam :)

  • czasem_wciskam_escape

    10 August 2015, 14:31

    trudna sztuka... pokochać siebie... ale wszystko jest do zrobienia :-)