Menu
Gildia Pióra na Patronite

...

1. Dziś gdy Ciebie już przy mnie nie ma...
Znów zaczynam wiersze pisać...
Wiersze w których znajduję bólu ukojenie
W których zawieram me cierpienie...
Wtedy gdy byłaś przy mnie
Wierszy nie pisałem gdyż z radości nie musiałem
Bo przy Tobie w mych słowach wiersze same się pisały i szczęście nam dawały...
A teraz gdy Ciebie nie ma
Tylko poezja mi pozostaje
Ta poezja pełna cierpienia...

4787 wyświetleń
34 teksty
1 obserwujący
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!