Menu
Gildia Pióra na Patronite

Dziś drzewa były piękne. I już nie kuły.
Płynnie oddalały się gdzieś w bajkową nicość.
Jakaś słodka woń, rozpuszczona w powietrzu
Zdawała się migotać tysiącem barw
I przenikać do mojego marnego wnętrza,
Jednak nocą czar pryska.
Gdyby tak spadł deszcz...

2296 wyświetleń
44 teksty
2 obserwujących
  • Duch_Sumienia

    12 March 2016, 00:02

    Noc ma piękniejszą aurę niż dzień... chyba, że nie o samą noc chodzi...