Menu
Gildia Pióra na Patronite

Dziewczyno zagubiona w ciszy

Dziewczyno zagubiona w ciszy
.
Płyniemy przez morze zagubionych cywilizacji
Szpadlami o okrutnym ostrzu niszczymy ostatnie bastiony czasu
Przełamując twoje milczenie
Na sekundę zdecydowanie zbyt długą
Otwieram rany
Aby twoja toksyczna i nadgniła krew
Obmyła moje sumienie
I rozgrzeszyła tą która krzyczała herezje jeszcze zeszłej nocy

Potrzebuje ofiary z twojej duszy
Nawróconego grzesznika
Aby czyn tak niegodny
Przysłonił jej zbrukanie
Bilet szaleństwa
Który kiedyś wyrzuciłaś do kosza
Kładę tuż przed tobą

Pojedź ze mną
Raniąca i umierająca
Jestem jedynie ogarnięta obsesją
Może twój zapach ją zmyli
I pomyli z obłąkaniem

Pomóż mi odzyskać moją Jasną Panią
Tylko ludzie sobie podobni mogą się odnaleźć po śmierci
Lecz tylko wariaci mogą zlokalizować ostatnie uderzenie serca

Poświęć dla mnie
Całą swoją ciężko wywalczoną
Pozorną normalność
Porzuć lata walki z wewnętrznym diabłem

Oddaj mi swoje życie
Abym mogła przehandlować je za jej miłość
Którą wzgardziłam tak dawno temu

Pozwól aby twoje serce usłyszało jej wrzask
I obudź się raz na zawsze

7357 wyświetleń
82 teksty
7 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!