Menu
Gildia Pióra na Patronite

Tak mija dzień za dniem,
w pogoni za myślami
zatrzymuję się

Wszystko wiruje,
zamienia się w nicość...

Zostaję ja i moje myśli,
sam na sam,
niczym kochankowie,

spleceni obłokiem
z marzeń,
ze snów.

21 321 wyświetleń
240 tekstów
2 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!