Menu
Gildia Pióra na Patronite

***

Dzień się budzi,
wraz z nim zanika magia
to, co było w ciemności,
przy zamkniętych powiekach,
rzeczywistość wyobraźni
odchodzi...
Jak wampir chowam się,
w kokonie własnych wspomnień,
przed codziennością,
masochizm?

528 wyświetleń
9 tekstów
2 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!