Menu
Gildia Pióra na Patronite

Dzień po dniu
z nadzieją w głosie
nie w dumie
aż po podpalenia przeszłości
wycieram płomienie z mej twarzy
krew i pot...teraz bracia kompletni.

63 257 wyświetleń
1379 tekstów
34 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!