Menu
Gildia Pióra na Patronite

gniewnie

dzień odmierza skurcz serca
skończyła się kolejna pora roku
a my lecimy
na ośnieżone szczyty uczuć

patrząc przez brudne okna
pozwalamy
by wiatr unosił westchnienia

nabijając
na ostrza zielonych traw

gdy gniew
przyjaznym ramieniem obejmuje

135 875 wyświetleń
1633 teksty
240 obserwujących