Menu
Gildia Pióra na Patronite

espoir

dzień dobry
jak cię życie traktuje

dzwoni z rana
sprawdza czy jeszcze oddycham

poszturchuje
niemym słowem

rozśmiesza
gdy obserwuje jak wiatr czas goni

dobranoc
już noc się tuli
niczym kot pomrukuje

obiecując nadzieje

135 875 wyświetleń
1633 teksty
240 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!