Menu
Gildia Pióra na Patronite

Miłość

Dzieli nas tak wiele a zarazem łączy
Jesteś mym rozświetlonym dniem, promykiem słońca który targa me oblicze
Dajesz poczucie bezpieczeństwa i stwarzasz inny świat
Jesteś tym złym a ja dostrzegam w Tobie dobroć serca
I z nadzieją czekam na kolejne dni
Dni kiedy znów ujrzę Cię
I serce me drży kiedy słyszę Cię
Jesteś jak haust narkotycznego powietrza powodujesz uśmiech
I czekam wśród mgieł kiedy chwycisz moja dłoń
I czekam abyś był obok mnie… już nie długo zobaczę Cię…

Z dedykacja dla mojego szczęścia ....

12 450 wyświetleń
92 teksty
1 obserwujący
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!