Menu
Gildia Pióra na Patronite

Pięknej Pani.

Dziękuję za skrawki nieba, które mi z uśmiechem darowałaś.
Dziękuję Ci mamo, że robisz to nadal.
Dziękuję za wiarę, za siłę, uczucia.
Za te lata gdzie kłótnia- wyrazy współczucia.
Córkę masz złą, mamusiu najlepsza
Najważniejsze, że kocha.
Nie liczy się reszta.
Przepraszam za słowa, które darowałam Ci w gniewie.
Z twe łzy niewinne,
Przepraszam ja Ciebie.
I mamo najdroższa znasz mnie jak nikt inny
odkrywaj ze mną nadal świat, dbaj o dom rodzinny.
Dziękuję, ze wierzysz i ufasz mi nadal
i za twe kazania
tysiące nie-syzyfowych działań.
Dziękuję ci jeszcze, że jestem jak Ty.
Powiem więcej coś
kocham Cię mamo najbardziej na świecie.

10 435 wyświetleń
33 teksty
3 obserwujących
  • awatar

    1 January 2011, 02:54

    duży plus, szczera miłość, szczery wiersz, pozdrawiam