Menu
Gildia Pióra na Patronite

MAMO

dziękuję ci że jestem
nie słyszałem twojego krzyku
ale wiem że bardzo bolało
dałaś mi cząstkę siebie
razem z życiem.
na zawsze

doceniam to
szczególnie dziś
gdy jesteś na wzgórzach
niebieskich od bożej miłości
wiem że stamtąd
wciąż patrzysz na mnie

tak bardzo mi ciebie brakuje
i bicia serca
którego już nie usłyszę
marzę
że jeszcze mnie przytulisz
gdy tylko się spotkamy

kocham cię mamo

Kazimierz Winnicki
(wszelkie prawa zastrzeżone)

19 194 wyświetlenia
169 tekstów
4 obserwujących
  • Karin2225

    26 May 2015, 21:06

    Piękne i wzruszające...

  • Malusia_035

    26 May 2015, 11:16

    Bardzo ładnie zadedykowany wiersz .porusza ...

    pozdrawiam :))

  • 25 May 2015, 23:20

    Wzruszający.

  • krysta

    25 May 2015, 23:12

    pięknie...uczuciami pisany wiersz...pozdrawiam