Menu
Gildia Pióra na Patronite

czytając z gwiazd

dziękuję ci za promień
którym mi otwierasz powieki
i światło którym przenikasz
ślepotę moich źrenic

kolejny dzień jak sekret
wkładasz w dłoni koperty

za mną słońca zachody
które chyba ktoś inny przeżył
przede mną miliony gwiazd
które świt może w popiół zamienić

137 934 wyświetlenia
1393 teksty
282 obserwujących
  • giulietka

    11 November 2013, 12:03

    Adamie, dziękuję.

    A nad Twoim komplementem, Kamilu, muszę się jeszcze zastanowić... :)

    Miłego dnia, Panowie;)

  • Kamil Borkowski

    10 November 2013, 02:53

    taki bardzo giulietkowy :)