Menu
Gildia Pióra na Patronite

Moja ciekawość

Dzięki Bogu trzeszczą mi jeszcze kości.
Chwiejnym krokiem stawiam stopę za stopą.

Tak jak trzydzieści lat temu , nadal ciekawy świata.
Złakniony nieprzewidywalności życia .

Patrząc ze wzrokiem przepełnionym nadzieją.
Wypatrując przygody najśmielszej ,najniebezpieczniejszej.

Tak bardzo bliskiej memu sercu.
Staremu sercu wędrowcy.

1968 wyświetleń
23 teksty
1 obserwujący
  • RozaR

    15 April 2015, 23:46

    Przygody sie zachciewa - napisz proszę coś ciekawszego - wszak długo żyjesz . Czy nie masz nic ciekawszego do powiedzenia.

  • Gaia

    15 April 2015, 20:58

    Hm... pomyśłało mi się - tak na mgnienie jednej wiosny - że to właśnie ciekawość nas wiedzie i odwodzi od śmierci i starości...
    ;)