Menu
Gildia Pióra na Patronite

Czasoprzestrzeń..

Dzieckiem pochłaniałem las susami.
Loki splątane w krzewinkach.
Czarne jagody ścierałem językiem.
Grzyby pachniały w matczynym sosie.
Przed laty instynktu nie czesała cywilizacja.
Brak czasoprzestrzeni niewyobrażalny.

33 507 wyświetleń
384 teksty
9 obserwujących
  • awatar

    17 September 2010, 16:52

    ładne przypomnienie, tyle skojarzeń nasuwa i plącze, pozdrawiam