Menu
Gildia Pióra na Patronite

Dzieciństwo.

Dzieciństwa wcale nie miała
Wszystko co wiedziała.
Wszystko co widziała .
Wszystko co dokonała.
Wszystko co przeżyła .
Wszystko chce by znikło .
Chce by znikło jej życie ...
Życie, które ciągle się pieprzy ...
Brak sensu w nim .
Brak celu i chęci .
Przegrała w grę " życie "

18 611 wyświetleń
131 tekstów
5 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!