Menu
Gildia Pióra na Patronite

supernowa

dym z papierosa
minął dzień
słodki smak absyntu
dar dla bogów minionych mitów
pradawny rytuał
wirujące kolory absolutu
dźwięk ambientu
ulatująca dusza w międzyczas
trans
kalejdoskop świateł i cieni

krzyk
wycie syren ambulansu
ktoś wezwał pogotowie
za późno
piękny anioł podaje ci rękę
prowadzi
zapada cisza

blask supernowej
koniec

http://www.youtube.com/watch?v=dvTe1-a6Pdo

159 239 wyświetleń
1079 tekstów
54 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!