Menu
Gildia Pióra na Patronite

Jak Romeo z Julią

Dwoje bliskich ludzi
na spadzistym dachu
Które pierwsze skoczy
w otchłań z tego gmachu

Jak Romeo z Julią
we współczesnym świecie
Walczą o swą miłość
choć nie mogą przecież

Jak długo wytrzymają
na ile dadzą rade
Gdy wielu nieprzyjaciół
wchodzi im w paradę

Czy przetrwają burzę
co się w sercach toczy
Być może skoczą razem
patrząc sobie w oczy

7971 wyświetleń
39 tekstów
2 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!