Menu
Gildia Pióra na Patronite

Szczęśliwi Ludzie

Dwa złote motyle

Tańczące filuternie

Niesamowicie radośnie

Na przekór porywom halnego

Unikający zmyślnie dziobów jaskółek

Będące natchnieniem pszczół

Wiedzące co wiedzieć trzeba

Tylko tyle i aż

Obowiązkiem życia szczęście

297 715 wyświetleń
4773 teksty
34 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!