Menu
Gildia Pióra na Patronite

Powrót do piekła,zwanego domem...

Dwa tygodnie w spokoju,
w ciszy przepełnionej śmiechem
zapomniałam o tym bólu,
co z rodzinnego domu niesie.
Wtem się pobyt skończył
a na powitanie
zimny kubeł lodu ,
ot takie rodzinne kochanie...

21 321 wyświetleń
240 tekstów
2 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!