Menu
Gildia Pióra na Patronite

Zakochanie

Dwa drzewa ze sobą złączone
Magiczne skrywają życzenie
By znowu znaleźć się tutaj
Ożywić owo marzenie
Które tak z wiosną zakwitło
A które tak śniegiem przykryłeś…

" " " " " " " " " " " " " " " " " " " " " " " " " " "
Dla Mojej miłości - warto wierzyć w marzenia:)

310 wyświetleń
5 tekstów
0 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!