Menu
Gildia Pióra na Patronite

30,09

Duszę się znowu.
Wypluwam powietrze wszystkie,
Choć łaknąć, właśnie jego powinnam
Bo lustro wciąż wykrzykuje niemo,
Abym oczy wyskubała szkaradne
Nawet Nikt nie chce na mnie już dzisiaj patrzeć.
Nie winię.

5467 wyświetleń
81 tekstów
2 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!