Menu
Gildia Pióra na Patronite

Duszę się
rozważam ucieczkę
z tego domu
z tego co stworzyliśmy
krzyczę słowa do twego ucha
otwieram rany i blizny
gotowy by przetrwać burzę
ciągniesz mnie w dół
w gęstym mroku nocy
na ścianie tańczy cień
nagle..zamarł
motyl nocny i padł.

63 077 wyświetleń
1378 tekstów
34 obserwujących
  • Gaia

    20 October 2014, 13:06

    Emocjonalny dobry,
    Zmieniłabym tylko końcówkę:
    "nagle zamarł
    ... i padł"

    A "Motyl nocy" - to dobre na tytuł
    :)