Menu
Gildia Pióra na Patronite

dusza walczy
skutki uboczne wypływają
widoczne w oczach innych

zgrzyty wśród pięknych poranków
blizny na ciele
poparzenia na skórze
bezdech podczas wieczornej euforii

pobladła cera
zsiniałe usta
powolne tętno

brak nieskazitelności

38 195 wyświetleń
454 teksty
25 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!