Menu
Gildia Pióra na Patronite

Niepokój

Dusza niespokojna
i serce takie strapione...
Tylko wiatr pieszczotą otula
bawiąc się włosami.
Promień słońca
zabłądził ...
i odegnał chłód
na chwilę...
Tkwi tak głęboko
tęsknota za niebem,
którym jest bliskość
kochającego człowieka...

19 404 wyświetlenia
295 tekstów
23 obserwujących
  • I.Anna

    15 May 2015, 08:40

    tak miło od razu na sercu jak do mnie zaglądacie :)
    yestem ,czy ja tam wiem ,czy świergoli ...raczej zawodzi jak wiatr:):):)
    Pozdrowienia :)

  • 14 May 2015, 21:52

    Wiosna... skowronek to? Nie, Iwona świergoli. :)
    Ładnie.
    Pozdrawiam. :)

  • I.Anna

    13 May 2015, 10:17

    Bardzo serdecznie Wam dziękuje za takie miłe i ciepłe opinie. Za obecność.
    Zostawiam pozdrowienia i życzenia dobrego i spokojnego dnia.
    :)

  • 13 May 2015, 01:13

    "tęsknota za niebem, którym jest bliskość kochającego człowieka"
    Pięknie to ujęłaś :)

  • Cris

    12 May 2015, 12:47

    tęsknie i pięknie...pozdrawiam :)Cris