Menu
Gildia Pióra na Patronite

Dzieci z Manchesteru

Dusza jest dzieckiem
Po śmierci dziećmi się stajemy
By krzywdy nie zrozumieć
I winnych nie winić

Dusza jest tylko
Szczerą istotą
By po chmurach biegała
I prawdy nie znała

Dusza jest dzieckiem
By nie rozumiała
Wybuchu bomby
Co życie zabrała

Boże nasz
Odbierz pamięć całą
Dzieciom z Manchesteru
By wolne były od strachu

Tylko Boże drogi
Tylko Boże jedyny
Żeby one tam
Samotne nie były

Żeby gromadkami
Za ręce
Po niebie
Błądziły

76 490 wyświetleń
1011 tekstów
16 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!