Menu
Gildia Pióra na Patronite

Jeśli tylko chcesz

drżyj to nic gdy się staje
jedyny wdech w spojrzeniu nocy
migoczącym blaskiem

wypełniając wibracją
połacie spragnione emocji
odbitym szeptem

odczuwaj
płacz
raduj się
żyj

bądź
niczym chichot dziecka
w oczach matki

26 014 wyświetleń
524 teksty
59 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!