Menu
Gildia Pióra na Patronite

jesienią

drzewa płaczą liśćmi
tak im zazdroszczę
kolorowych łez
co radość dają innym

27 460 wyświetleń
235 tekstów
9 obserwujących
  • dana1596

    22 September 2014, 11:23

    nie płaczcie drzewa, niech te liście perełkami uśmiechu będą...takie piękne
    Piękna miniaturka, gratuluję:)

  • 22 September 2014, 00:56

    Ładny płacz...pzdr

  • krysta

    22 September 2014, 00:31

    ładnie.
    pozdrawiam.

  • 22 September 2014, 00:29

    Dzięki takim pięknym słowom mogę kochać jesień. Dziękuję