Menu
Gildia Pióra na Patronite

Szaleństwo

Drżącymi dłońmi
obejmując samą siebie
zamykam się w bezpiecznych objęciach.

Depresyjnie...

Oszalałe serce dreszczem zaszczute
ciało gęsią skórką naznaczone
rozsądek nerwówką zatruty...

Nostalgicznie...

Dopijam herbatę
zatwierdzając przelew
na terapeutyczne zakupy...

11 339 wyświetleń
109 tekstów
15 obserwujących
  • 18 April 2014, 17:34

    Nie nie do tego daleko :)) to bardzo się cieszę. :)

  • 17 April 2014, 21:16

    takimi kkomentarzami ocieplacie moje zimne ze stresu ręce...
    Dziękuje Wam

  • 17 April 2014, 21:07

    To znaczy ? Agnieszko...
    Chodzi o szaleństwo ;)?

  • 17 April 2014, 20:53

    dziękuje za tak pochlebne opinie..
    Nie przypuszczałam.

    Pozdrawiam

  • Janya

    17 April 2014, 20:46

    Bardzo dobry wiersz..
    Pozdrawiam;)

  • krysta

    17 April 2014, 20:43

    Klaudio świetny wiersz...

  • 17 April 2014, 20:15

    Czasem i tak trzeba Krystyno,
    prosto z mostu....
    na łeb.

    Pozdrawiam Cię również

  • krysta

    17 April 2014, 20:10

    Wymowny wiersz...
    pozdrawiam :)