Menu
Gildia Pióra na Patronite

Widzę .

Droga zła ja wiem .
Droga, którą wybrałam zabija mnie .
I wiem, że właśnie tego chce .
Każda tabletka usypia mocniej .
One mnie uzależniają .
Wszystkie jem .
Niczym czekoladę ...
Przez balkon patrzę .
W dół skoczyć chcę .
Chcę zlecieć i nie wrócić nigdy już .
Staczam coraz bardziej się .
Widzę ciemność, nagle światła
Niczym droga do raju .
Oczy otwieram coś oślepia mnie .
Z przykrością stwierdzam, że żyję .

18 611 wyświetleń
131 tekstów
5 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!