Menu
Gildia Pióra na Patronite

Być moRze

droga do spełniania marzeń
to krzywa wydarzeń
wiele dobrych i złych zdarzeń
natłok myśli skarzeń
motłoch mentalnych oparzeń
i niepoprawnych skojarzeń

czasami musisz odważnie skoczyć
rowu krokiem nie przekroczysz
w którym mentalne bagno
co chce zciągnąć Cię na dno
wrzucić w kupę dosadną
wiem, z autopsji to kojarzysz
więc nie muszę Ci tłumaczyć

to od Ciebie zależy ile będziesz znaczyć...
A więc płyń z tym na fali i szukaj kolejnej w oddali.

3464 wyświetlenia
10 tekstów
6 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!