Menu
Gildia Pióra na Patronite

obrączka

drgało powietrze
słów twych westchnieniami
delikatnie roszone
łez kroplami

taki był świat

szelestem uśmiechu
słońce zapalałaś
cichutkim dobranoc
do snu kołysałaś

została noc
i srebrna obrączka

159 517 wyświetleń
1079 tekstów
54 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!